Yoga
 

Vanliga frågor och svar

Boka tid

Boka tid

 

Kontakt

+46 73 077 1867

Behandlingar med akupunktur

Behandlingar på kliniken stödjer kroppen som helhet att att läka, återhämta sig, och hantera sjukdomssymtom och tillhörande smärtor. 

Japansk meridian terapi är en så kallad organisk behandling som anpassas både efter dig som person, men också anpassas tillsammans med dig och din kropp och sinnestillstånd. En holistisk behandling som syftar till att skapa balans i kropp och sinne.

 

Lämpliga behandlingar med akupunktur är kroniska problem, med allt från magbekymmer, till ömma leder och muskler, värk, sömnproblem, trötthet, ryggproblem, nattliga besvär, domningar, krypningar, allergi, återkommande förkylningar och stärka immunförsvaret, men även mycket mer.

Såklart behandlas även även mer akuta problem med akupunktur så som ryggskott, nackspärr, golfarmbåge, idrottsskador, fallskador och liknande där kroppen gynnas av extra fokus för att komma igenom problemet, läka snabbare, och återhämta sig.

Om du har något som ovanstående så ta tag i det och boka en tid online för att må bättre eller stärka upp dig. Välkommen!