Yoga
 

Vanliga frågor och svar

Boka tid

Boka tid

 

Kontakt

+46 73 077 1867

Akupunktur på riktigt

Traditionella behandlingar för dagens utmaningar. Med 100% fokus på dig.

Akupunkturbehandlingar som kan förändra livet. På riktigt.

Kronisk huvudvärk. En längtan efter familj. Pollenallergi. Vägen tillbaka efter utbrändhet. Det finns många anledningar till att människor kommer till oss. Och oavsett hur dina utmaningar ser ut gör vi allt för att hjälpa dig uppnå det resultat du önskar. En nål i taget mot en optimerad hälsa, en vardag utan smärta, outtömlig energi, en ny aptit på livet. Eller vad som får just dig att må bra.

Traditionella och beprövade metoder

På Stockholm akupunkturklinik erbjuder vi akupunktur inom en lång rad områden – alltifrån smärtlindring och stress till fertilitet och hälso-optimering. Vi behandlar både förebyggande, vid pågående skada eller sjukdom och under rehabilitering.

I våra behandlingar utgår vi alltid från akupunkturens ursprungliga principer. Rötterna. Tidlösa metoder som hjälpt människor i hundratals år. Och som kommer fortsätta hjälpa oss i framtiden. Vår utgångspunkt är den japanska meridianterapins långa och välbeprövade traditioner där fokus ligger på hela dig – både kropp och sinne.

Behandlingarna anpassas helt till dig och dina behov och utförs av kunniga akupunktörer med lång erfarenhet. Här får du äkta hantverk, personligt bemötande och fullt fokus. Akupunktur på riktigt, som sagt – så långt ifrån färdiga recept och moderna snabbmetoder du kan komma. Vi välkomnar dig till en trygg miljö i våra fräscha och eleganta lokaler

på Östermalm i Stockholm

Våra traditionella akupunkturbehandlingar kan hjälpa dig inom bland annat:

Slide Akupunktur kan hjälpa dig att slappna av, komma i balans och aktivt återhämta dig. Stress och trötthet Känner du dig stressad?

Trött och utmattad?

Som att du fastnat i ekorrhjulet och inte hinner med livet?

Läs mer
Slide Genom akupunktur kan besvären lindras. Huvudvärk och migrän Lider du av huvudvärk som påverkar vardagslivet?

Har du migrän som tvingar dig till sjukdagar med neddragna gardiner?

Ljud och ljuskänslig?


Läs mer
Slide Akupunktur kan användas som ett stöd och hjälpa dig och din kropp på vägen mot att bli förälder. Fertilitet Vill du skaffa barn?

Öka chanserna till en graviditet?

Eller förbereder du dig för IVF?


Läs mer
Slide Akupunktur har hjälpt många att lindra sin allergi. Allergi Har du besvär med pollen, damm eller något annat?

Är våren och sommaren lika med rinnig näsa, kliande ögon och irriterat svalg?Läs mer

Så här säger våra patienter

Kliniken

Akupunktörerna

Dipl. Akupunktör

Hans Sundman

Hans Sundman akupunktör stockholm
Presentation

Kort om Hans 

 

Hans är diplomerad akupunktör och har drivit sin klinik i Stockholm de senaste 10 åren. 

Han arbetar uteslutande med japansk merdianterapi och fokuserar främst på smärta, fertilitet och stressrehabilitering, men behandlar även mycket annat.

Dipl. Akupunktör

Ann Ankar

Ann Ankar akupunktör
Presentation

Kort om Ann

 

Ann är auktoriserad akupunktör med över 20 års erfarenhet inom TKM. 

Hon arbetar med både klassisk akupunktur och japansk meridianterapi och har stor erfarenhet av bland annat utmattning/utbrändhet, stress, nedstämdhet, hudbesvär, magbesvär, smärta och hormonella problem. Ann har även hög kompetens inom face reading, kosmetisk akupunktur och Akunova.

Om kliniken

Stockholm akupunkturklinik ligger på Östermalm i centrala Stockholm. Kliniken är försäkrad så att du som patient kan vara trygg med behandlingen. Den är också ansluten till Svenska akupunkturförbundet, vilket innebär en kvalitetsstämpel.

Vi medlemmar är gediget utbildade, försäkrade, arbetar med kvalitet och genomgår kontinuerlig vidareutbildning.