Vem driver praktiken?

Hans Sundman akupunktör stockholm

Jag som driver Stockholm Akupunktur Praktik heter Hans Sundman.

Du får en avslappnande, balanserande och mjuk behandling. Det är smärtfritt, fokus på resultat – du ska må bättre, samt att vi har en dialog om processen.

Praktiken är försäkrad, så du som patient kan vara trygg i behandling och få stöd

Jag är ansluten till Akupunktur Förbundet, som är en kvalitetsstämpel, då samtliga medlemmar behöver vara utbildade, försäkrade, har kvalitetsarbete, samt uppvisa kontinuerlig vidareutbildning.

 

Vad behöver jag veta inför behandling?

Jag kommer behandla punkter främst på nedre delen av benen, och armarna, ibland på magen, nästan alltid på ryggen.

Behandlingen tar mellan 30 minuter till 1 timme. Vid första besöket pratar vi mycket om din historik eller symptom, efterföljande lite mindre.

Innan och direkt efter behandling bör du inte anstränga dig, äta väldigt mycket, eller på något annat överanstränga dig, då får behandlingen sämre effekt.

 

Min erfarenhet

Jag har ägnat ungefär de senaste 10 åren av mitt liv att utforska hälsa, både i kropp och sinne.

Som många andra har jag haft krävande jobb inom IT och projektledning, försökt hantera stress och varit nära att gå in i väggen i omgångar.

Akupunkturen kom som en motpol till detta. Det blev ett intresse, en spännande hobby med lång, lång historik, och  verkade ju dessutom fungera. Snubblade in på olika akupunktur metoder, och gillade direkt den japanska meridian terapin. Elegant, finkänsligt och med fokus på metodik och resultat, Men även som ett hantverk, kan till och med sträcka det till att kalla det en konstform. Så känns det i alla fall ibland, när behandlingen blir bra. Den tilltalade mig kort sagt.

Fann mig mera i ett kall än i en hobby, och så har det rullat på.

Så utövat akupunktur runt 7-8 år. Är diplomerad, gått på Akupunkturakademin i Stockholm, sedan studerat Japansk meridian terapi under min mästare, och fortsätter det kontinuerligt.

Har behandlat kroniska problem som magproblem, huvudvärk, allergier, fysiska skador, stresspatienter, IVF och mycket annat. Stärka immunförsvar och hjälpa människor att hantera vardag och utmaningar, det är mitt yrke.

Min väg är den meridian terapin, ett komplett system för att skapa hälsa i människor. Det är en smärtfri, behagligt system för att behandla med nålar och värme. Prövat och utvärderat under hundratals och tusentals år.
Med den japanska traditionen att förädla och skapa hantverk, så ger det akupunkturen en kvalitet och finkänslighet utan like.

Jag vill ge så många som möjligt chansen att få mer kvalitet i sitt liv. Lovar att om japanska meridian terapin får grepp om dig så har du fått något mervärde i livet.