Lindra din huvudvärk med akupunktur

Testa en omgång akupunktur och se vad det kan göra för dig!

Relax

Så, hur vet jag om det fungerar på mig?

Akupunktur har bevisad effekt på att lindra huvudvärk och speciellt migrän. Se även ett exempel på studie längst ner.

 

Vad är då min erfarenhet av just migrän och huvudvärk?

Jag har själv lidit av just migrän och vet hur jobbigt det kan vara. Det blir minst ett par dagar som man tappar av livet och vardagen. Just där och då kunde jag ge vad som helst för att slippa både smärtan, kraftlösheten och just att man inte kan göra annat än att lägga sig ner och vänta på att det lättar.
Med detta vill jag bara dela med mig av en metod för att lindra det. Jag har behandlat en mängd olika symptom och däribland migrän, och min erfarenhet säger mig att det fungerar bra.

 

Fungerar det bara på migrän?

Det verkar fungera bra på huvudvärk oavsett diagnos. Och även en massa andra symptom som jag behandlar. För mig handlar det om dig som helhet, inte bara en del.

 

Hur många behandlingar behövs?

Det är väldigt svårt att svara på, eftersom kroppen och dess symptom är väldigt individuella. Själv skulle jag vilja ha någon form av resultat efter en 5-6 gånger, så det strävar jag efter. Men det finns inga garantier, men det kan vara en möjlighet.

 

Ta ett steg att må bättre – boka in en tid och träffa mig., eller kontakta mig

 

Studie på migrän:
Acupuncture in migraine prophylaxis in Czech patients: an open-label randomized controlled trial:
https://www.dovepress.com/articles.php?article_id=38256