Vad skulle du göra om du mådde toppen?

Mår du bra och din kropp fungerar optimalt, så kommer du kunna möta dina utmaningar i livet, få bättre motstånd mot sjukdomar och symptom, och göra mer, orka mer och leva mer. Kortfattat handlar det om livskvalitet och kanske till och med livslängd.

Jag tror på att akupunktur kan ge dig en balans, och fördelar i din hälsa och tillstånd. Självklart finns helheten i kost, motion, rörelse, tillskott, frisk luft och din vardagsmiljö i stort. Men akupunktur kan stödja dig, och ge dig bättre förutsättningar.

Vad kan det hjälpa dig med?

  • Pressade deadlines kräver ett lugnt sinne och definitivt god sömn.
  • Fysiska lopp kräver att din kropp mår så bra som möjligt, så den inte går sönder.
  • Ofta förkyld – då behöver vi boosta ditt immunförsvar.
  • Eller bara att du kan vakna pigg och slippa den där huvudvärken, eller vad som nu stör din vardag.
  • Orka med familjen, eller den där aktiviteten som du skulle vilja göra

 

Följande är bara min erfarenhet av akupunktur som livsstil, det jag skriver är helt subjektivt

Min erfarenhet är att den balanserar kroppen, och minskar påverkan från yttre och inre faktorer. I mitt fall ger det bättre stresstålighet (dåligt ord), otroligt minskning i sjukdagar per år, minskade problem med mage/huvudvärk/hudproblem och definitivt ökat energimängd, jag orkar mer och står emot mer.

Min kropp fungerar mycket mer optimalt, såklart med mina individuella begränsningar – genetiska och kroppsliga förutsättningar, men ändå har det gett otroligt mycket.

Om jag kan göra detta för mig, då borde jag kunna göra en hel del för dig också. Duger det för de gamla kejsarna så duger det väl för dig också?

Tillsammans med kostråd, eventuella tillskott, viss motion, så kan du få mer kvalitet i vardagen.

Fråga mig eller boka in tid för rådgivning