Yoga
 

Vanliga frågor och svar

Boka tid

Boka tid

 

Kontakt

+46 73 077 1867

Minska dina allergiproblem med akupunktur

Allergi och akupunktur – få stöd med akupunktur på riktigt!

Varför möta våren utan att ha testat?

Min erfarenhet är att ingen hittils ångrar en behandling hos oss.  Snarare tvärtom! Akupunktur för allergibesvär är en väldigt vanlig behandling.

Akupunktur –  tre enkla steg till minskad allergi

Din kropp har sagt till dig i flera år att det är dags att bli av med dina allergier.

Men tänk om du kunde göra det på ett sätt som inte bara maskerar symtomen, utan som faktiskt angriper roten till problemet? Tänk om det fanns ett sätt att ta hand om hela din kropp och ditt sinne i stället för att bara behandla dina symptom?

Akupunktur är en urgammal metod där man använder nålar för att stimulera vissa punkter på kroppen. Genom att stimulera dessa punkter kan vi uppmuntra din kropp att återställa balansen och sluta reagera på allergener.

 

Oavsett om du lider av säsongsallergier eller har levt med kronisk bihåleinflammation i flera år kan akupunktur hjälpa dig att må bättre – och den kan till och med få de irriterande symptomen att försvinna helt och hållet! Och till skillnad från andra metoder för att behandla allergier är akupunktur helt naturlig och smärtfri.

 

  1. Boka 3 behandlingar med 1 veckas mellanrum, när de passar dig.
  2. Kom på behandling och besluta om behandlingsplan, beroende på var i livet du är.
  3. Få en klar plan, inklusive kostråd och eventuella livsstilsråd för just dig.
 

Boka tid

När ska man boka behandling?

När det gäller allergi så är den idealiska situationen att börja så tidigt som möjligt. Om du har problem på tidig vår med lövträd, så kan det vara lämpligt i slutet på vintern och just i början på våren. Om problemen uppstår tidig sommar, så bokar du in dig på våren och om dina problem uppstår på sensommaren så är du hjärtligt välkommen i början av sommaren. 

Om du har problem året om med kvalster, damm eller något annat så är du välkommen året om för detta. 

Oavsett tidpunkt så går det att behandla i god tid, även om du kanske inte blir helt symptomfri så lindras dina besvär, alltsom oftast. 

Jag använder beprövade punkter och behandlingsstrategier, i kombination med kost och livsstilsråd.

 

Osäker på akupunkturbehandling?

Är du osäker på om det är rätt för dig?

Prova en behandling och avgör själv, det är alltid ett avslappnande och behagligt, oftast helt smärtfri.

Finns det vetenskapliga bevis på att det fungerar mot allergi?

Här är ett par exempel:

  1. En studie publicerad i tidskriften “Annals of Internal Medicine” undersökte effekten av akupunktur på allergisk rinit (hösnuva). Forskarna fann att akupunktur var effektivt för att minska både symptom och behovet av antihistaminer jämfört med en placebobehandling. Länk

  2. En studie som undersökte effekten av akupunktur på kronisk allergisk rinit och fann att akupunktur var effektivt för att minska både symptom och behovet av antihistaminer jämfört med en placebobehandling. Länk

 


Är du osäker på akupunktur som behandlingsmetod?

Testa! Majoriteten tycker det är en väldigt skön behandling i sig och du kan alltid avsluta om det inte känns bra. Självklart vill vi uppnå bästa resultat för dig.

Är du osäker på om det är rätt för dig just nu och vill tänka på saken?

Det kan du absolut göra, men hör av dig om du är osäker, om bara för att ställa frågor som du vill ha svar på, ett enkelt mail går bra så ska jag svara i mån av tid.

Varmt välkommen!

Boka tid