Yoga
 

Vanliga frågor och svar

Boka tid

Boka tid

 

Kontakt

+46 73 077 1867

Akupunktur erbjudande för Medicinsk yoga Capio

Varmt välkomna till Medyoga-gruppen hos Capio!

 

Vi är glada att erbjuda just er ett unikt tillfälle att uppleva fördelarna med japansk meridianterapi vid Stockholm Akupunktur Klinik, till ett förmånligt pris exklusivt för Medyoga-deltagare.
Erbjudandet gäller för bokning senast 10/6 2024.

Njut av ett introduktionspaket bestående av tre behandlingssessioner för endast 1 400 kr, ett riktigt bra erbjudande jämfört med det ordinarie priset på 2 800 kr. Under dessa sessioner kommer vi tillsammans att genomföra en utvärdering av din livsstil och symptombild, identifiera smärtpunkter och eventuella kroniska åkommor för att skräddarsy en behandling som inte bara adresserar dina fysiska behov, utan också ger vägledning inom kost och livsstilsval.

För att ta del av detta specialerbjudande, boka din tid genom den angivna länken och boka MedYoga Akupunktur. Efterföljande bokningar (2st) bokar vi efter första mötet.

Varmt välkommen!

Boka tid

Alternativt så kontaktar du mig direkt:

Hans Sundman,  073 077 1867 

hans@stockholmakupunktur.se

Om behandlingen

 

Fördelar mot kronisk smärta: Vår behanlding har visat sig vara särskilt effektiv för dig som kämpar med långvarig smärta. Genom att rikta in oss på specifika punkter längs meridianerna kan vi minska smärta, öka blodcirkulationen och minska inflammation. Oavsett om det är ryggvärk, huvudvärk eller ledsmärta, finns det en väg mot lättnad.

Stresshantering: I dagens snabba värld är stress en ständig följeslagare för många. Japansk meridian terapi är en väldigt bra metod för en kropp som behöver återhämtning. Den skapar ett lugn, hjälper till att sänka stressnivåerna och förbättrar sömnkvaliteten. Det är en tid för dig att koppla av, återställa och ladda om, vilket gör att du kan hantera vardagens utmaningar med förnyad energi.

Förbättrat allmänt välbefinnande: Utöver att adressera specifika hälsoproblem, stärker akupunkturbehandlingen kroppens övergripande funktioner. Det stärker immunförsvaret, främjar emotionell balans och ökar livsglädjen. Det är en investering i ditt långsiktiga välbefinnande, en väg till ett hälsosammare och mer harmoniskt liv.

Jag förstår vikten av en balanserad livsstil och hur den påverkar din hälsa.

 

Boka tid